Cauta in acest blog

Sonya Aloe Mineral Makeup

*** Pudra minerala ***
Cu textura sa diafana , de vis , ce aluneca atat de usor , Sonya Aloe Mineral Makeup iti netezeste chipul, micsoreaza aspectul porilor si confera tenului o luminoasa stralucire .
Se prezinta ca o pudra , dar indeplineste concomitent rol de corector - anticearcan , fond de ten si pudra de fixare , datorita formulei sale polivalente 3 în 1 . 

Se omogenizeaza usor , se mentine impecabil si realizeaza acea finisare transparent - naturala , atat de moderna ! Pigmentii din Sonya Aloe Mineral Makeup sunt micronizati in vederea realizarii celor mai mici si mai usoare particule posibil de intalnit . Pulberile rezultate sunt atat de fine , incat par a fi cremoase , desi au stabilitatea si mentinerea unor pudre ! Procesele de micronizare imbunatatesc considerabil tuseul si posibilitatile de combinare ale fondului de ten Sonya Aloe Mineral Makeup , diversificand totodata paleta utilizarilor sale .
Sonya Aloe Mineral Makeup inglobeaza ingrediente valoroase si tehnologie de varf , dupa cum urmeaza :
Tehnologia micronizarii furnizeaza cele mai mici si mai fine particule posibil de intalnit ( fara a provoca ingrijorări legate de nanotehnologii ) ; permite cu adevarat mentinerea indelungata a machiajului ; nu tractioneaza pielea , nu strange fata , se aplica si aluneca usor ; nu se acumuleaza in pliuri si nu se denatureaza , mentinandu-si stabilitatea cromatica si aspectul uniform pe toata durata zilei .
Oxidul de zinc si bioxidul de titan : ambele minerale contribuie la realizarea unei baze naturale , transparente .
Oxiclorura de bismut : mineral ce confera tenului o luminozitate stralucitoare ( fara opacitate ).
Extract din ulei de Aloe Vera : exercita efect de calmare si nutritie celulara ; asigura hidratare cutanata ; reprezinta sursa de vitamine si agenti anti - age pentru piele ; contribuie la restabilirea nivelului optim de hidratare cutanata .
Vitamina E : vitamina cu rol antioxidant ; amelioreaza elasticitatea cutanata ; liant natural de hidratare ce permite pielii sa respire si sa functioneze normal ; mentine timp indelungat nivelul optim de hidratare cutanata si previne efectul dezastruos al radicalilor liberi la nivel tisular .
Beneficii :
  • Textura diafana , ce aluneca foarte usor , netezeste chipul , diminueaza aspectul porilor si confera tenului confort si o luminoasa stralucire ;
  • Formula polivalenta " 3 in 1 " – corector - anticearcan , fond de ten , pudra de fixare / pudra bronzanta / fard de obraz ;
  • Ingrediente valoroase si tehnologie de varf ( micronizare ) , ce furnizeaza cele mai mici si mai fine particule posibil de intalnit .
Cutiuta - 6 grame .

Pret : 30,70 euro .
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...