Cauta in acest blog

Forever Aloe Jojoba Shampoo

*** Sampon pe baza de Aloe Vera si jojoba ***

Aloe Jojoba Shampoo se caracterizeaza printr-un pH echilibrat , si folosirea sa va avea efecte deosebit de pozitive pentru parul d-voastra , cum ar fi stralucire , devenind usor de aranjat si sanatos .


Aloe Jojoba Shampoo este o adevarata binefacere pentru parul dumneavoastra dar si pentru scalp, pentru ca proprietatile gelului stabilizat de Aloe Vera sunt reale alternative de ingrijire naturala a parului in comparatie cu alte sampoane existente pe piata , avand o actiune delicata care il face recomandabil pentru toate tipurile de par .


Samponul Aloe Jojoba Shampoo are o contributie importanta in mentinerea sanatatii scalpului si a parului prin activitatea enzimatica ( eliminarea depozitelor de celule moarte ) , la care adaugam multiplele beneficii arhicunoscute ale gelului stabilizat de Aloe Vera :

 * Existenta unui numar mare de aminoacizi utili intetrigratii papilelor si foliculilor firelor de par ;

 * Efectul saponinelor si al actiunii agentilor natural de spumare .

Uleiul de jojoba este un alt element prezent in Aloe Jojoba Shampoo , extrem de folosit in cadrul industriei cosmetice , aduce un plus de calitati emoliente acestui produs . Uleiul de jojoba contribuie la restabilirea nivelului apei aflate la nivelul pielii dar si anexelor sale , redand volum firelor de par care au un nivel redus al sebumului datorita spalarilor frecvente , refacand tija si varfurile inspicate . Astfel , un par uscat , ud sau incurcat va putea fi pieptanat cu usurinta si firesc , capatand un aspect vaporos .

Samponul oferit de catre Forever Living Products actioneaza eficient si delicat in acelasi timp , chiar si in cazul parului cu aspect gras - seboreic , dar si in cazul prezentei matretei . Samponul Forever contribuie la calmarea iritatiilor scalpului , parul devenind usor de aranjat si stralucitor .

Pentru cei ce sufera de o cadere masiva a parului sau tendinta catre alopecie , dupa ce ati folosit samponul Aloe Jojoba Shampoo parul poate fi ajutat sa se refaca folosind Aloe First , prin masare usoara a firului de par si lasat sa se usuce . Alaturi de acest tratament se poate adauga si o actiune interna folosind alte produse Forever Living Products Romania cum ar fi Aloe Vera Gel , Forever Nature - Min si Fields of Greens , iar rezultate va vor da suficiente motive sa fiti optimisti .

Aloe Jojoba Shampoo este ideal si pentru reglarea activitatii glandelor sebacee , previne aparitia matretii , a pruritului si a caderii parului . 

Aloe Jojoba Shampoo stimuleaza cresterea parului , contribuie la regenerarea stratului protector al firului de par si hidratarea acestuia , iar efectele sunt de redare a luciului si tariei firului de par , fortificand si radacina acestuia . Pentru ca poseda un pH echilibrat produsul poate fi utilizat in fiecare zi .

Modul de utilizare :

 * Aloe Jojoba Shampoo se aplica pe parul umed si se maseaza usor pentru a se forma o spuma abundenta , si pentru a se stimula scalpul, urmand a se clati din abundenta . Acest proces se repeta atunci cand este nevoie pana cand parul este perfect curat .

Flacon - 296 ml .
Pret : 22,85 euro .

Sursa : aloeveragel.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...