Cauta in acest blog

Forever Travel Kit

*** Set cosmetice pentru calatorii aprobate de companiile aeriene ***

Ia cu tine o parte dintre produsele Forever oricand si oriunde calatoresti !

Recipientele din Forever Travel Kit sunt în dimensiunile si cantitatile ideale pentru bagajele de calatorie .

Forever Travel Kit contine :

 * 50 ml Aloe - Jojoba Shampoo ;

 * 50 ml Aloe Bath Gelee ;

ALOE - JOJOBA SHAMPOO
In formula Aloe - Jojoba Shampoo se regasesc Gel Stabilizat 100 % de Aloe Vera si ulei emolient din semin e de Jojoba . Ideal pentru toate tipurile de par , Aloe - Jojoba Shampoo fortifica firul de par , restabilindu-i nivelul de hidratare si conferindu-i volum . Rezultatul este un par cu aspect sanatos si stralucitor , usor de coafat .

ALOE - JOJOBA CONDITIONING RINSE
Balsam imbogatit cu ulei din nuci de Macadamia si Pro - Vitamina B5 . Este suficient de puternic pentru a da parului suplete , stralucire , a-l face usor de coafat , dar si suficient de usor pentru a putea fi lasat pe par fara limpezire si fara a incarca firul de par .

ALOE MOISTURIZING LOTION

Emulsie intens hidratantă cu Aloe . Se aplică la nivelul fetei , mainilor sau corpului prin miscari usoare de masaj , pana la o absorbtie completa .

ALOE BATH GELEE

Ideal pentru un dus revigorant sau o baie relaxanta . Contine gel stabilizat de Aloe Vera si extracte vegetale recunoscute pentru proprietatile calmante si relaxante .
Se aplică pe lufa sau pe burete si se maseaza usor , cu miscari circulare ample .

FOREVER BRIGHT TOOTHGEL
Pasta de dinti pe baza de gel de Aloe Vera si propolis . Nu contine fluor . Se recomanda periaj dentar dupa fiecare masa cu Forever Bright Toothgel , pentru o dantura stralucitoare si o respiratie proaspata .

Pret set : 21,55 euro .
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...