Cauta in acest blog

Forever Aloe Shave

*** Gel de ras cu Aloe Vera ***

Stim cu totii ca barbieritul poate sa irite pielea , insa, avand la dispozitie gelul pur de Aloe Vera , planta ideala pentru ingrijirea pielii , putem sa avem o piele revitalizata rapid dupa barbierit .
Alaturi de gelul de Aloe Vera , pentru ingrijirea pielii , in produsul Forever Aloe Shave se regaseste glicerina , un minunat agent de hidratare . Pentru hidratarea pielii , Forever Living Products a adaugat in Forever Aloe Shave si arginina , un aminoacid recunoscut pentru proprietatile sale hidratante . Alte ingrediente sunt cocoamfodiacetat disodic care provine din acizii grasi din nuca de cocos , pentru catifelarea pielii si pentru producerea de spuma .
Nu trebuie sa va surprinda , dragi barbati , ca si femeile vor indragi produsul Forever Aloe Shave , gelul spumant cu o formula bogata care va transforma gelul operatia banala de barbierit intr-un rasfat . Evident , odata ce veti folosi Forever Aloe Shave , pielea va fi hidratata , catifelata si plina de prospetime .

MOD DE ADMINISTRARE :
Frecati usor o cantitate generoasa de Forever Aloe Shave pe pielea umeda pentru a produce o spuma bogata . Radeti cu atentie . Clatiti dupa ras .

Tub - 150 ml .

Pret : 18,00 euro .
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...