Cauta in acest blog

Sa nu lasam sanatatea pe plan secundar !

PANA LA 30 DE ANI NE BATEM NOI JOC DE SANATATE , IAR DUPA 30 DE ANI ISI BATE SANATATEA JOC DE NOI "

5 LUCRURI IMPORTANTE PENTRU ORGANISMUL UMAN :
Pentru a face mai accesibila intelegerea valorii exceptionale pe care o are gelul de Aloe Vera pentru fiecare din noi , am sintetizat in continuare efectele principale ale gelului de Aloe Vera , grupate in cinci directii principale de actiune .

1. DETOXIFIEREA 
Aloe Vera normalizeaza metabolismul si detoxifica organismul . Prin actiunea componentelor active , care ajung la nivel celular , se obtine o purificare deosebita prin eliminarea toxinelor stocate la toate nivelurile organismului , fapt care duce la inlaturarea unei dintre cele mai importante cauze ale imbolnavirilor .

2. STIMULAREA REGENERARII CELULARE
Aloe Vera stimuleaza regenerarea tesuturilor si aparitia celulelor noi , sanatoare . Dr . Ivan Danhoff a demonstrat foarte clar faptul ca , sub influenta gelului de Aloe , cresterea celulara este stimulata de 6 - 8 ori .

3. PENETRATIA
Aloe Vera , prin agentii sai activi , asa cum am vazut anterior , are capacitatea de a patrunde , de a penetra tesuturile umane pana in profunzime . Cele mai multe substante , inclusiv apa , patrund in piele numai doua straturi . Prin comparatie , Aloe Vera reuseste sa patrunda mai profund pana la tesutul osos si poate vehicula astfel componentele sale active sau ale substantelor cu care este asociata , pana la nivelul la care se afla afectiunea .

4. STIMULAREA SISTEMULUI IMUNITAR
Ceea ce confera eficienta in reactia naturala a organismului de a se apara de agresiunile externe si de a se auto - vindeca . Chiar numai dupa cateva zile de cura cu gel de Aloe Vera , eficienta celulelor ( un anumit tip de leucocite cu rol de a lupta impotriva agentilor patogeni ) creste de aproximativ 10 ori , asigurand eliminarea rapida a agresiunilor externe .

5. EFECT PUTERNIC , SINERGIC
Antibacterial, antiviral, antifungic, sedativ, analgezic.
Trecutul legendar si rezultatele deosebite obtinute de-a lungul anilor prin utilizarea plantei , au determinat multi cercetatori sa analizeze componenta si efectele sale , si , ca urmare, avem astazi posibilitatea de a folosi atat gelul pur de Aloe Vera , cat si alte produse ce deriva din acesta , in combinatie cu alte plante medicinale cunoscute din cele mai vechi timpuri .

TOATE ACESTE PRODUSE SUNT AVIZATE DE MINISTERUL SANATATII DIN ROMANIA SI APROBATE IN TOATE CELE 130 DE TARI IN CARE FLP ESTE PREZENTA .

" Sa nu incepem sa sapam numai atunci cand ne este sete ", spune un vechi dicton oriental . Deci sa nu incepem sa fim preocupati de sanatate numai dupa ce am pierdut-o , ci sa-i acordam permanent importanta majora pe care o merita , fiind cel mai de pret lucru cu care ne-a inzestrat natura .

Din pacate , la noi se lasa sanatatea pe plan secundar , atata timp cat suntem sanatosi , sau, altfel spus : " PANA LA 30 DE ANI NE BATEM NOI JOC DE SANATATE , IAR DUPA 30 DE ANI ISI BATE SANATATEA JOC DE NOI " .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...