Cauta in acest blog

Renumitul Gel din Aloe Vera

Desi in lume sunt 300 de specii de Aloe , doar cinci specii au virtuti curative , cel mai folosit fiind '' Aloe vera barbadensis miller ''.  

 * Aloe Vera vindeca : cancer , boli ale pielii , celulita, probleme digestive si se pare ca nimic nu-i rezista renumitului Aloe Vera ; 

 * Frunza lui carnoasa este o comoara de constituenti activi ;

 * Are virtuti antiinflamatorii , antioxidante si laxative ;

 * Frunza de Aloe are efect depurativ , fiind recomandata daca ai probleme cu aparatul digestiv si in curele de detoxifiere . Pentru o astfel de cura , dilueaza cinci lingurite cu Gel de Aloe Vera intr-un litru de apa plata si bea-l pe parcursul unei zile .

 * Aloe Vera Gel este un puternic energizant ;

 *  Cura cu Aloe mai este buna si pentru tratarea infectiilor urinare , a aftelor bucale , gastritei , colitei , a alergiilor , candidozei , gingivitei , diabetului , conjuctivitei si a durerilor de gat .

Frunza de Aloe a adunat in ea toti ingredientii de care are nevoie organismul nostru : enzime , aminoacizi , zahar , vitamine , minerale .
  • Enzimele - sunt substantele care elimina toxinele din organism ;
  • Aminoacizi - intra in compozitia proteinelor ;
  • Zahar - gelul de Aloe este bogat in polizaharide , utile in producerea colagenului , care asigura elasticitatea pielii ;
  • Vitamine - vitamina A, vitamina E si betacaroten , B1 , B3 , care este antioxidanta si vitamina C care creste sisitemul imunitar ;
  • Minerale - Aloe contine calciu , aliatul oaselor si al dintilor , zinc util pentru sistemul imunitar si sanatatea pielii , a unghiilor si a parului . Frunza de Aloe mai contine magneziu si potasiu , esentiali pentru energia organismului uman .
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...