Cauta in acest blog

Sonya Aloe Deep Moisturizing Cream

*** Crema de seara pentru hidratarea tenului ***

Sonya Aloe Deep Moisturizing Cream cu extract de scoarta de pin este cea mai recenta creatie a remarcabilei noastre linii de ingrijire a tenului Sonya Skin Care .
Aceasta crema pentru hidratare profunda restabileste necesarul hidric al pielii uscate , mai bine ca oricand !

Combinatia dintre extract din scoarta de pin, gel stabilizat de Aloe Vera , ceramide si substante hidratante de ultima generatie , prezente in noul nostru produs Sonya Aloe Deep Moisturizing Cream , contribuie la mentinerea si refacerea hidratarii cutanate din interiorul straturilor superficiale ale epidermei . Astfel , pielea isi recapata si isi mentine aspectul tineresc .

MOD DE UTILIZARE :
Pentru hidratare cutanata intensa si profunda se va aplica seara , dupa Sonya Aloe Nourishing Serum . Dupa desfacerea capacului , se desprind cu grija spatula si discul separator . Cu ajutorul spatulei se va prelua putina crema pe discul separator , de unde se va aplica pe fata si decolteu cu ajutorul unor miscari delicate de masaj pana la absorbtia completa a produsului . Spatula si discul separator se vor spala cu apa calda si se vor sterge cu un prosop curat dupa fiecare aplicare , intretinandu-se corespunzator pentru urmatoarele folosiri .

Cutie - 71 grame .

Pret : 32,65 euro .
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...