Cauta in acest blog

Program nutritional pentru controlul greutatii F. I. T. 15

*** Program de slabire ***

Program nutritional pentru controlul greutatii FIT 15 iti ofera o abordare personalizata pentru a arata mai bine si a te simti mai bine . In cele 3 etape :
incepator , intermediar si avansat - iti poti atinge nivelul de antrenament si poti alege informatiile de care ai nevoie pentru a-ti atinge obiectivele de fitness si nutritie .

 * INCEPATOR ( F1 + F2 ):
Incepator in lumea fitness-ului si nutritiei ? Te sfatuim sa incepi cu F15 Beginner ( F1 si F2 ) . Invata regulile de baza ale fitness-ului cu antrenamente si exercitii personalizate de cardio . Creaza-ti obiceiuri de viata sanatoase cu recomandari de nutritie usor de urmat , suplimente nutritionale , retete sanatoase , produse pentru controlul greutatii si sfaturi practice despre importanta proteinelor sau despre cum iti poti prepara un mic dejun rapid si sanatos .

 * INTERMEDIAR ( F1 + F2 ) :
Esti deja o persoana care face miscare moderat , dar vrea sa iasa din rutina ? Alege F15 Intermediate ( F1 + F2 ) : Cu un program suplimentar ce contine cele mai indragite produse Forever de controlul greutatii , retete sanatoase , antrenamente personalizate, training si yoga F. I. T. , programul intermediar F15 te va ajuta sa observi schimbarea din corpul si musculatura ta . Afla beneficiile trainingului si ale antrenamentului intens de cardio , precum si informatiile care te pot ajuta sa faci schimbari permanente in stilul tau de viata , invatand cum sa lupti cu poftele si afland de ce e important somnul in procesul de slabire .

 * AVANSAT (F1 + F2) :
Pentru cei care sunt deja activi dar cauta un program mai eficient care sa le sustina obiectivele , exista F15 Advanced ( F1 + F2 ) : Defineste-ti musculatura cu antrenamente personalizate de cardio , ce vin insotite de informatii valoroase despre adaptarea nutritiei la specificul corpului , organizarea meselor si multe altele .

Ce contine fiecare pachet F15 ?
 * Forever Aloe Vera Gel - 2 x 1 litru ;
 * Forever Lite Ultra cu Aminoteina - 1 x 24 grame ;
 * Forever Therm - 30 buc ;
 * Forever Fiber - 15 pliculete ;
 * Forever Garcinia Plus - 90 capsule ;
 * Brosura de prezentare .

Pret : 144,80 euro / pachet ( cutie )
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...