Cauta in acest blog

Mai multe despre Forever Living Products

Plantatiile pe care Forever Living Products le exploateaza se intind pe suprafete ce depasesc 2500 de hectare situate in Texas , Mexic , Arizona , si Republica Dominicana . Forever Living Products nu foloseste deloc pesticide , solul fiind hranit si intinerit
cu frunzele de Aloe Vera , dupa ce din acestea a fost extras gelul de Aloe Vera. De asemenea frunzele plantei Aloe Vera se recolteaza manual , iar pentru a se evita oxidarea gelului , procesul de extragere al gelului incepe imediat dupa recoltarea frunzelor . Procesul de stabilizare incepe imediat , pastrandu-se astfel intacte proprietatile nutritive ale plantei Aloe Vera aflate in interiorul frunzelor sale , urmat apoi de imbutelierea gelului in bidoane de plastic concepute special din trei straturi de plastic , sigilate ermetic .

Nu trebuie sa mire pe nimeni ca gelul si nectarul de Aloe Vera au fost cele dintai produse care au depasit standardele Consiliului Stiintific International pentru Aloe Vera , dobandind dreptul de a afisa sigla pe toate produsele din oferta firmei Forever Living Products . Produsele aflate in oferta de produse Forever Living Products au si certificatul Kosher al comunitatii evreiesti, de altfel si Certificatul de puritate al Societatii Islamice din California .
Pentru ca produsele Forever Living Products poseda certe calitati materializate in rezultate deosebite pentru cei ce le-au folosit , Forever Living Products ofera garantia de satisfactie pentru cei ce decid sa foloseasca aceste produse . 
Scopul pentru care Forever Living Products a creat produsele din oferta sa este de a ajuta la mentinerea starii de sanatate si a frumusetii , datorita folosirii remediului oferit de natura “ miracolul Aloe Vera ”. In vederea obtinerii unor produse care sa respecte cele mai inalte standarde de calitate , Forever Living Products nu utilizeaza in procesele de fabricatie niciun fel de aditivi alimentari , iar cultivarea plantei Aloe Vera se face cu respectarea celor mai inalte standarde de calitate in ceea ce priveste cultivarea , recoltarea si procesarea . Asa cum am mai precizat , nu sunt folosite deloc ingrasaminte chimice care ar putea dauna compozitiei produsului finit .
In plus , Forever Living Products ofera si ocazia de a incepe un alt mod de viata , atat pentru noi , cat si pentru familiile noastre si celor apropiati noua , prin impartasirea experientelor proprii cu aceste produse Forever, acelora dintre noi care isi doresc sa-si imbunatateasca starea de sanatate fizica , dar si pe cea financiara .
Pentru a demonstra calitatea exceptionala a produselor Forever Living Products , trebuie sa ne raportam la doua aspecte esentiale : cantitatea prezenta in interiorul produselor de Aloe Vera este mai mult decat considerabila, fiind ingredientul cu cea mai mare prezenta , si calitatea procesului prin care aceste produse se fabrica . Un proces de fabricatie ideal este acela care permite sa se intervina cat mai putin in extractia gelului de Aloe Vera fara a-l filtra , concentra si supraincalzi . Adaosurile prezente in produse sunt toate de origine naturala , in felul acesta produsele Forever Living Products se apropie foarte mult de produsul natural care sta la baza sa .

Sursa : Forever Business Owner
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...