Cauta in acest blog

Forever Pomesteen Power

Forever Pomesteen Power este o adevarata " revolutie " inegalabila de ingrediente cu  puternic rol ANTIOXIDANT ! 

Specialistii sunt unanim de acord asupra faptului ca antioxidantii au o importanta vitala pentru sanatatea si starea noastra de bine . In prezent , disputa specialistilor din domeniul nutritiei se poarta pentru a desemna fructul cu cele mai puternice proprietati antioxidante , fructul cu cel mai ridicat continut de xantone sau fructul cu cea mai ridicata valoare CARO ( Capacitatea de Absorbtie a Radicalilor liberi de Oxigen ) .

Forever Pomesteen Power raspunde tuturor acestor exigente , fiind un amestec brevetat al celor mai valoroase fructe pentru categoriile mai sus mentionate : rodii , pere , mangostan , zmeura , mure , afine si seminte de struguri .

CARO ( Capacitatea de Absorbtie a Radicalilor liberi de Oxigen ) este indicatorul care arata capacitatea unui antioxidant de a inlatura efectele negative ale radicalilor liberi . Valoarea CARO a diferitelor fructe prezinta o marja larga de variatie chiar la testarea aceluiasi fruct , efectuata in momente diferite dupa recoltare . 


Este foarte important de stiut ca ingredientele din Forever Pomesteen Power se afla in topul listei valorilor CARO , in special rodia si mangostanul .


Sucul de rodie contine mai multi polifenoli antioxidanti decat vinul rosu , ceaiul verde , sucul de merisor sau de portocale . In plus, constituie o sursa importanta de vitamine A , C , E si fier .


Mangostanul este un fruct cunoscut in Asia . Gustul sau deosebit a determinat-o pe regina Victoria sa il declare fructul ei preferat , de atunci fiind denumit " Regele fructelor " .


Valoarea sa CARO este ridicata , fiind foarte bogat in xantone . Xantonele reprezinta o familie de compusi naturali cu proprietati antioxidante deosebite , prezenti in fructe .


Flacon de 473 ml .


Pret : 30,40 euro .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...