Cauta in acest blog

Firma Forever Living Products

Firma FOREVER LIVING PRODUCTS ( F . L . P . ) , fondata in 1978 de catre Rex Maughan , in Phoenix - Arizona S . U . A . , este cel mai mare producator si distribuitor al produselor pe baza de Aloe Vera , asigurand aproximativ 92% din necesarul de gel de Aloe Vera pe plan mondial .

In prezent , Compania Forever Living Products este un concern multinational la care au aderat peste 150 de tari .

Firma Forever Living Products nu foloseste pesticide in nicio faza a cultivarii plantei , solul fiind ingrasat si reintinerit cu frunzele plantei , dupa ce a fost extras gelul de aloe . Frunzele se recolteaza manual , extragerea gelului incepe la scurt timp dupa recoltare , preintampinand astfel oxidarea lui . Gelul extras este imediat stabilizat pe cale naturala , pentru a pastra toate elementele nutritive aflate in componenta sa , apoi este imbuteliat in bidoane speciale de plastic biodegradabil , formate din trei straturi si se sigileaza ermetic .

Gelul si nectarul de Aloe Vera au fost primele produse din lume care au corespuns si chiar au depasit cerintele de calitate si puritate ale CONSILIULUI STIINTIFIC INTERNATIONAL PENTRU ALOE , primind dreptul de a afisa sigla acestuia pe produse . Produsele noastre au si certificatul de puritate KOSHER al comunitatii evreiest i, precum si CERTIFICATUL DE PURITATE AL SOCIETATII ISLAMICE din California - Halal .


Avand in vedere calitatile incontestabile ale produselor sale , calitatile care s-au materializat in rezultate de recuperare a sanatatii multor oameni , F . L . P . isi permite sa ofere garantia de satisfactie pe produsele sale . 


Scopul companiei Forever Living Products este mentinerea si refacerea sanatatii si a frumusetii , prin folosirea remediului oferit de natura , " MIRACOLUL ALOE VERA " .


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...