Cauta in acest blog

Forever Lean

Forever Lean TM contine doua ingrediente revolutionare ce contribuie la reducerea absorbtiei caloriilor din lipide si carbohidrati : extractul de cactus Opuntia ficus - indica , denumit si smochin indian, nopal sau para tepoasa .
Frunzele acestui cactus sunt bogate in fibre ce impiedica absorbtia grasimilor catre organism .
Cel de-al doilea ingredient din compozitia produsului Forever Lean este o proteina extrasa din boabele de fasole alba . Aceasta proteina incetineste absorbtia zaharurilor la nivelul intestinului subtire prin inhibarea temporara a activitatii enzimei ce transforma zaharurile in amidon . Impreuna , aceste doua ingrediente revolutionare va pot ajuta sa atingeti greutatea corporala ideala , blocand absorbtia kilocaloriilor din lipide si carbohidrati .

Cel de-al treilea ingredient cu eficacitate ridicata din Forever Lean este triclorura de crom . Cromul este un mineral cu rol foarte important in sprijinirea capacitatii naturale a organismului de a regla nivelul de zahar din sange .

BENEFICII :
 * Contribuie la blocarea absorbtiei caloriilor din lipide si carbohidrati ;

 * Cromul contribuie la metabolismul normal al macronutrientilor si la mentinerea concentratiilor normale ale glucozei in sange .

MOD DE ADMINISTRARE :
Se ia 1 capsula de 3 - 4 ori / zi , cu apa , inainte de mese .

Flaconul contine 120 de capsule .

Pret : 40,55 euro .
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...