Cauta in acest blog

Forever Freedom

Forever Freedom combina gelul stabilizat de Aloe Vera Gel , cu gust placut de portocala , cu substante necesare mentinerii mobilitatii si bunei functionari a articulatiilor . S-a imbunatatit gelul stabilizat de Aloe Vera cu sulfat de glucozamina si sulfat de controitina ,
doua substante de origine naturala , cu rol in mentinerea mobilitatii si bunei functionari a articulatiilor . Mai mult , s-a adaugat vitamina C si MSM , o sursa primara de sulf biodisponibil de care organismul are nevoie pentru mentinerea integritatii tesuturilor conjuctive si buna fuctionare a articulatiilor . Sulfatul de glucozamina si cel de condroitina sunt substante naturale ce contribuie la pastrarea structurii si gradului de hidratare a cartilajelor , aceste " amortizoare de socuri " ale organismului .

De asemenea , aceste substante ajuta la pastrarea vascozitatii adecvate a lichidului din articulatii , ceea ce permite glisarea libera a unei suprafete deasupra alteia . Pe masura ce organismul imbatraneste , capacitatea de a produce substantele necesare unui cartilaj sanatos scade , ceea ce duce la uzura articulatiilor .

BENEFICII :
* Mentine calitatile optime biochimice a cartilajelor ;


* Intarzie sau elimina aparitia artozelor , iar cele aflate in stadiu incipient le este stopata sau incetinita evolutia ;


* Mentine structura biochimica sanatoasa a discurilor intervertebrale , contribuie la mentinerea sanatatii coloanei ;


* Adjuvant in prevenirea si tratamentul osteoporozei , precum si in formarea calusului in caz de fracturi .


MOD DE ADMINISTRARE :
Se poate lua in cure de cateva luni pe an sau poate fi consumat permanent ca un adjuvant al sanatatii . 

Rezultate optime se obtin la un consum de 60 - 180 ml / zi , putandu-se creste cantitatea in functie de starea de bine .

A se pastra la frigider dupa deschidere , dar nu mai mult de 30 de zile . A se agita inainte de utilizare .


Flacon de 1 litru .


Pret : 39,95 euro .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...