Cauta in acest blog

Forever Calcium with Magnesium and Vitamin D

Calciul este cea mai raspandita substanta minerala din organism , reprezentand cca , 2 % din masa corporala . Cea mai mare parte a calciului , 99 % se gaseste in oase si dinti , iar restul in celulele nervoase , sange , tesuturi si fluide .
Asociat de mult timp cu cresterea si rezistenta oaselor si dintilor , calciul este de asemenea esential pentru coagularea sangelui si transmiterea impulsurilor nervoase . Calciul este necesar pentru muschi si pentru eliberarea hormonilor , inclusiv a insulinei . Calciul este cel mai important mineral care ajuta la cresterea rezistentei oaselor . In special copiii si adolescentii au nevoie de un aport corespunzator de calciu in alimentatie . In aceasta perioada se depoziteaza cantitatea maxima de calciu in oase . Nivelul calciului din oase incepe sa scada la adultii tineri , iar procesul continua odata cu inaintarea in varsta, mai ales la femei .

Forever Calcium with Magnesium and Vitamin D este o formula cu continut ridicat de citrat de calciu , care furnizeaza organismului necesarul zilnic recomandat de calciu , in proportie de 100 %. Doza zilnica de Forever Calcium with Magnesium and Vitamin D , cu aroma de vanilie , contine 1.000 mg calciu in asociere cu vitamina D si magneziu , doi compusi esentiali pentru a maximiza absorbtia calciului .

BENEFICII :
 * Creste cantitatea de calciu absorbita intestinal ;

 * Asigura o stabilitate chimica crescuta a compozitiei osului ;

 * Rol important in biochimia celulara ;

 * In combaterea si prevenirea osteoporozei ;

 * Adjuvant in recuperarea dupa frature ;

 * Impotriva degradarii la nivel celular ;

 * Pentru copii in perioada de crestere ;

 * In timpul sarcinii si alaptarii , cand organismul are nevoie de cantitati mai mari de calciu .

MOD DE ADMINISTRARE :
Cantitatea de 4 tablete / zi , luate individual , la interval regulate , asigura si profilaxia si cura efectiva a starii de osteoporoza sau starilor carentiale de calciu .
Se recomanda combinarea cu 3 tablete de Absorbent C / zi .

Flaconul contine 90 de tablete .

Pret : 27,50 euro .
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...