Cauta in acest blog

Forever Bright Toothgel

*** Pasta de dinti ***

Asa cum Aloe Vera este perfecta pentru ingrijirea pielii , tot asa , inalta concentratie a gelului Aloe Vera din Forever Bright Toothgel ingrijeste cavitatea bucala din punctul de vedere al prevenirii si tratarii problemelor cavitatii bucale .

Pasta de dinti Forever Bright Toothgel contine numai ingrediente de cea mai buna calitate , fiind destinata atat adultilor cat si copiilor . De asemenea , poate fi folosita de vegetarieni , deoarece nu contine ingrediente de provenienta animala .

COMPONENTE :
 * 35% gel de Aloe Vera ;
 * Propolis ;
 * Glicerina ;
 * Complex de cupru - clorofila  (cu rol antioxidant ).

Combinarea propolisului - un antibiotic natural - cu efectele gelului de Aloe Vera ca hemostatic , astringent , germicid , antialgic , antiinflamator si dezinfectant , fac ca gelul de dinti sa fie de o calitate exceptionala .
Produsul are rol protector, antiseptic in leziunile purulente ale gingiei , intareste gingiile , nu ataca smaltul dentar si impiedica formarea tartrului .

UTILIZARE :
 * Gingivite ;

 * Paradontopatii ;

 * Afte bucale ;

 * Candidoze bucale ;

 * Dupa extractii dentare si operatii buco - maxilo - faciale ;

 * Leziuni purulente ale gingiei ;

 * Controlul placii dentare ( indepartarea tartrului ) .

RECOMANDARI :
Pentru indepartarea tartrului dentar , se recomanda un periaj bland si de lunga durata . Impotriva gingivitelor se recomanda clatirea cavitatii bucale cu spuma rezultata ca urmare a folosirii gelului de dinti . Efectul pastei de dinti asupra afectiunilor cavitatii bucale poate fi marit prin masarea gingiilor , inaintea folosirii produsului , cu Aloe First .

Tub - 130 grame .

Pret : 8,05 euro .
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...