Cauta in acest blog

Forever Aloe Heat Lotion

*** Crema rosie  62% Aloe Vera Gel ***

Forever Aloe Heat Lotion este o emulsie cu pH echilibrat avand in compozitie gel de Aloe Vera, ulei de jojoba , alantoina , ulei de eucalipt , sezam , etc . , cu puternic efect de incalzire , antialgic , relaxant .

Este unul dintre cele mai eficiente calmante pentru durerile provocate de reumatism .

UTILIZARE :
 * Dureri articulare si reumatice ;

 * Entorse , luxatii , imobilizari gipsale ;

 * Contuzii , febra musculara ;

 * Lombosciatica ;

 * Discopatie lombara ;

 * Spondiloza , tensosinovite ;

 * Artrita gutoasa , poliatrita reumatoida ;

 * Intinderi sau crampe musculare ;

 * Migrene , sinuzite ;

 * Osteoporoza ;

 * Astm bronsic ( se aplica pe spate si pe piept ) ;

 * Resorbirea hematoamelor .

ATENTIE ! NU se aplica pe rani deschise , in ochi sau mucoase sensibile , arsuri !

Se aplica pe pielea bine curatata in prealabil, printr-un masaj usor ( aproximativ 5 minute ) de cateva ori pe zi .

Tub - 118 ml de crema .

Pret : 17,20 euro .

--------------------------------------------------------------------------------------------------------


UPDATE!

Intr-o formula noua , Aloe Heat Lotion utilizeaza puterea de efecte de caldura si de racire folosind gel 100% stabilizat Aloe Vera, Wintergreen , mentol și Eucalipt , combinate cu uleiuri emoliente , pentru a va relaxa .

Cu o concentratie mai mare de seminte macadamia , ulei de masline și nuca de cocos , Aloe Heat Lotion continua sa fie mai fin si se absoarbe mai repede cu aceleasi beneficii puternice pe care le cunoasteti si le iubiti !

S-a schimbat formula lotiunii de caldura cu Aloe ?


Da . Noua formula de lotiune de Aloe Heat a eliminat MIT si PEG si a adaugat un sistem mai natural de conservare . De asemenea , am dezvoltat uleiul de transport pentru a include o concentratie mai mare de ulei din seminte de macadamie si uleiuri derivate din masline si nuca de cocos pentru o mai buna alunecare si absorbtie . Ingredientele active din Aloe Heat Lotion au fost pastrate la acelasi procent , astfel incat nu ar trebui sa aveti nici o schimbare in efectul de incalzire / racire . Veti observa o aplicare mai usoara , o piele mai moale si o penetrare mai rapida cu noua formula !

Pentru cei ce fac sport in mod regulat , Aloe Heat Lotion este o necesitate , pentru ca ei sunt cei mai expusi la riscul aparitiei unei entorse sau luxatii . Nu trebuie sa fii sportiv pentru a avea nevoie de aceasta lotiune pe baza de gel de Aloe Vera pur si simplu este nevoie doar sa fii o persoana activa si la sfarsitul unei zile istovitoare un masaj cu Aloe Heat Lotion este tot ceea ce aveti nevoie pentru relaxarea muschilor si pentru a va simti odihniti .

Tub - 118 ml de crema .


Pret : 17,20 euro .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...