Cauta in acest blog

Forever Aloe 2 Go

*** Cockteil antioxidant ***

Cu siguranta apreciati beneficiile Forever Aloe Vera Gel , dar si proprietatile antioxidante ale savurosului Forever Pomesteen Power , ce contine rodii , pere , mangostan , zmeura , mure , afine si extract de seminte de struguri .

Forever Living Products a reunit beneficiile acestor doua produse intr-o bautura nutritiva convenabil ambalata , usor de consumat . Forever Aloe 2 Go poate fi baut oriunde si oricand , la birou , in masina sau pe drum . Desfaceti plicul in zona indicata si profitati pe loc de beneficiile acestor doua bauturi nutritive .

Forever Aloe 2 Go , cu gust delicios , furnizeaza un plus de energie datorita aportului de carbohidrati complecsi . Am adaugat aroma dulce si racoritoare a mangostanului ( supranumit " regele fructelor " , datorita gustului sau rafinat ) in Forever Aloe Vera Gel pentru a crea un cocteil antioxidant de ultima generatie .
Sistemul vostru imunitar nu va stii de ce este mereu in forma , dar voi veti cunoaste secretul ! Rodia contine mai multi oxidanti decat afinele , ceaiul verde sau vinul , iar mangostanul este fructul cu cel mai ridicat continut de xantone . Studiile recente au demonstrat superioritatea xantonelor fata de vitaminele C si E in privinta sistemului imunitar . Forever Aloe Vera Gel contribuie in mod natural la consolidarea sistemului imunitar , datorita continutului sau bogat in polizaharide si alte substante imunostimulatoare .

UTILIZARE :
A se consuma 1 - 2 plicuri / zi , preferabil inainte de masa .
A se pastra la frigider daca nu a fost consumat continutul intregului plic . Continutul ramas trebuie consumat in maxim 24 de ore de la desigilarea plicului .

Cutia contine 30 de plicuri cu un continut de 88,7 ml / plic .

Pret : 90,74 euro ( 3,02 euro / plic ) .
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...