Cauta in acest blog

Forever Aloe MSM Gel

Aloe MSM Gel oferit de catre Forever Living Products este gandit a ajuta la alinarea durerilor articulare , dar in acelasi timp aceasta actioneaza si pentru eliminarea cauzelor care au condus la acest lucru .
Aloe MSM Gel are la baza asa cum v-am obisnuit credem deja , gelul stabilizat de Aloe Vera , la care Forever Living Products a adaugat Metil - Sulfonil - Metan , care este o forma de sulf organic .
Atunci cand durerile articulare va dau batai de cap , suntem convinsi ca vreti sa scapati rapid de acesta si de aceea va oferim Aloe MSM Gel. MSM nu este altceva decat abrevierea de la Metil - Sulfonil - Metan , sub forma sulfului organic de care am mentionat anterior , acesta la randul sau fiind prezent in cele mai multe organisme vii. In ordinea importantei in cadrul organsimului , sulful ocupa locul trei si este extrem de important pentru cartilaje , dar si pentru tesutul conjunctul, care la randul sau intra in compunerea articulatiilor .
Celalalt ingredient major prezent in produsul Aloe MSM Gel este gelul stabilizat de Aloe Vera , si el cu multiple proprietati menite a ajuta la buna functionare a articulatiilor . Aloe MSM Gel combina cele doua elemente expuse anterior cu alte extracte vegetale renumite si ele pentru proprietatile lor in protejarea articulatiilor .
MOD DE ADMINISTRARE :
Se va aplica un strat generos de produs la nivelul zonei dureroase, masandu-se usor pana la perfecta patrundere in piele .

Se va evita contactul cu ochii .

In cazul contactului accidental cu ochii , se recomanda clatire abudenta cu apa, timp de cateva minute .

Aplicarea produsului poate fi repetata la nevoie .

Tub - 118 ml .
Pret : 26,40 euro .
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...