Cauta in acest blog

Forever Aloe Mask Powder + Forever Aloe Activator

*** Masca faciala ( pulbere pentru masca + gel de curatare si hidratare ) ***

Masca se adreseaza tuturor tipurilor de ten si are ca efect indepartarea liniilor fine din jurul ochilor si a ridurilor . Aceasta curata in adancime tenul , tonifica si hraneste chiar si cel de-al treilea strat al pielii - hipoderma .
MOD DE ACTIUNE :
 * Curata porii ;

 * Tonifica si hraneste in adancime .

COMPOZITIA MASTII :
 * ALOE ACTIVATOR - 99,6% gel de Aloe Vera stabilizat
    - Alantoina ;
    - Metilparaben ;
    - Enzime ( regenereaza orice tesut ) .

 * ALOE MASK POWDER - Albumina din ou
    - Alantoina ;
    - Caolin ;
    - Musetel ;
    - Tataneasca .

MOD DE APLICARE :
Se amesteca o lingura de Aloe Activator cu aceiasi cantitate de pulbere Aloe Mask Activator pana in momentul obtinerii unei mese laptoase , omogene .
Aplicarea mastii cosmetice asigura o curatare profunda a porilor , tonifierea si hidratarea subcutanata . Masca se va prepara proaspat , inainte de aplicare . Aplicarea se va face cu ajutorul pensulei cosmetice , prin miscari circulare , de jos in sus si din interior spre exterior .

Masca se lasa sa se actioneze pe fata un interval de timp de 20 - 30 minute ( mai putin timp pentru tenurile sensibile ) , dupa care se va indeparta cu vata sau cu ajutorul unui pansament bine umezit , si apoi cu apa calduta pana la indepartarea totala a mastii .

Dupa aplicarea mastii se observa o usoara roseata , datorita activitatii intense a tesutului superficial al pielii , roseata care va disparea dupa 10 - 15 minute .

Aplicarea mastii se face o data sau de doua ori pe saptamana .

Datorita concentratiei sale deosebit de mari in gel stabilizat de Aloe Vera , Aloe Activator poate fi folosit si independent de Aloe Mask Powder , pentru stimularea fluxului sanguin al tenului , in fiecare seara dupa demachiere .

Aloe Mask Powder - cutie 29 grame , pret : 20,55 euro .

Aloe Activator - flacon 118 ml , pret  : 14,02 euro .
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...