Cauta in acest blog

Forever Aloe Body Toner

*** Crema anticelulitica - 36% Aloe Vera Gel ***

Forever Aloe Body Toner este o crema densa , neunsuroasa , cu o mare putere de penetrare . Gelul de Aloe Vera , extractele naturale din plante medicinale europene si lichidul de scortisoara , amplifica arderea grasimilor din stratul subcutunat ( celulita ) , invioreaza si intind pielea .
Efectul de combustionare al celulitei este amplificat si prin aplicarea foliei de celofan .

COMPONENTE PRINCIPALE :
 * Aloe Vera Gel 36 % ;

 * Colagen ;

 * Elastina ;

 * Extracte naturale de : iedera , taula , clematica , otratel de apa , coada calului , ulei de scortisoara ;

 * Oleorezina din Capsicum ;

 * Vitamina C .

EFECTE :
Lignina din gelul de Aloe Vera asigura penetrarea cremei iar restul componentelor asigura stimularea irigarii si determina efectul lipolitic localizant .

MOD DE APLICARE :
Se aplica pe pielea curata , dar ATENTIE !, nu imediat dupa o baie fierbinte ! Se aplica in strat subtire pe zonele de celulita , dupa care acestea se acopera cu folie de celofan . Dupa 1 - 2 ore se indeparteaza folia , iar picaturile de transpiratie formate se indeparteaza cu un prosop de hartie , crema ramasa masandu-se pana intra in piele . In timpul in care este aplicata folia nu este voie sa se depuna efort fizic sau sa se doarma !

ATENTIE!
Nu se aplica in zona inimii si nu se foloseste in timpul ciclului menstrual , nici in perioada sarcinii , deoarece se mareste fluxul sanguin .

Tub - 113 grame .

Pret  : 31,71 euro .
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...